KURUMSAL  |  Hakkımızda

Hakkımızda

Şimşek Elektronik İnşaat Dış Tic.Ltd.Şti İştirakidir. Şimşek elektronik 25 Senelik Ticaret tecrübesini giderek tüm Türkiye ye aktarmayı hedeflemektedir. 

Şimşek Elektronik , Türkiye'de ticaretin kalbi Sirkeci'de tüm toptan üretim yapan yerli firmalarla kurulmuş köklü iş ortaklıkları bulunmaktadır. 

Şimşek Elektronik , Uluslararası 38 dev markanın Türkiye temsilcilik ve bayilikleri sayesinde aynı gün içerisinde ürün tedariki yapmaktadır.. 

Şimşek Elektronik , burada bilişim pazarlama sanayi iç ve dış ticaret limited şirketi yurt içi ve yurt dışı firmalara ithalatı ve yeni pazarlama ihracatı konusunda imkan sağlayan hizmet odaklı bir şirkettir.Geniş pazar bilgisi ve kişisel bağlantılarındaki köklü felsefe ile katılımcı olan tüm işletmelerin amaçları kusursuz ve karlı işlemler yürütmek için her zaman dikkatlice değerlendirilir.

Her iki tarafında daha fazla tatmin olduğu,ihtiyaçların ve ilgi duyulan ürünlerin karşılanması için imalatçı ve satıcılar arasında aracı olarak faaliyet gösteriyoruz.Sizin ve pazarın ihtiyaçları için en iyi potansiyele sahip ürünleri araştırmanızda ve değerlendirmenizde size yardım etmek için kaynak bulma ya da satın alma acentası olarak hizmet etmekteyiz.

Uluslararası ticaret alanında her tülü işi yürütebilecek yeterlilik ve bilgisine sahibiz.Trend olan ürünlerle daima uyum içerisindeyiz,müşterilerimizi bunlardan haberdar ediyor ve bu değişikliklere ayak uydurmaları için ürün tedarik ediyoruz.

İşlerimizi ticaret yaptığımız iş ortaklarımızın sürekli güven ve desteği üzerine oluşturduğumuz çözüm odaklı bir kuruluşuz.